Scroll Top

Apple Airpods Black Friday

Het jaarlijks terugkerende Black Friday event wordt ook in Nederland steeds populairder. Elk jaar doen er meer winkels mee aan de black friday gekte en duiken er verschillende acties op. Ook Apple Airpods black friday aanbiedingen zijn erg gewild. De draadloze oordopjes van Apple worden namelijk niet vaak afgeprijsd en zijn dan ook tijdens het event erg populair. Veel winkels doen ook mee aan de jaarlijkse actie en maken al weken voor het event de aanbiedingen bekend.

Apple Airpods
Keuze uit een oplaadcase of draadloze oplaadcase.
MOOIE DEAL

Apple Airpods black friday 2021

Het black friday 2021 event staat gepland op vrijdag 26 november 2021. Dit is namelijk de vrijdag na Thanksgiving. Ook voor 2021 zijn de verwachtingen groot en rekenenen we op veel Apple airpods black friday 2021 aanbiedingen. Het is verstandig om ruim voor de geplande datum te kijken welke winkels er meedoen aan de actie. Veel (web)winkels maken weken voor het event de aanbiedingen al bekend. Het wachten tot black friday 2021 is zeker de moeite waard. Kun je niet wachten, dan is het verstandig om andere Apple Airpods aanbiedingen te bekijken.

Welke Airpods met korting?

Er zijn op dit moment verschillende soorten Apple airpods beschikbaar. Zelfs de eerste generatie kun je in in sommige winkels nog kopen. Deze zullen naar alle waarschijnlijkheid sterk worden afgeprijsd. Op deze manier komt elke winkel van zijn voorraad af. Ook de tweede generatie en de Apple Airpods Pro zullen in de aanbieding komen tijdens black friday 2021. Tijdens het grootste jaarlijkse kortings event zullen alle Apple producten snel uitverkopen. Wil je dus airpods kopen met korting dan is het verstandig om niet te wachten met de aankoop.

apple airpods black friday

Prijsverhoging en verlaging

Net als bij alle andere producten geldt er op Apple Airpods een adviesprijs. Deze prijs wordt aanbevolen door de fabrikant. Elke winkel mag zelf bepalen of deze adviesprijs wordt aangehouden. Vaak gebruiken winkels de adviesprijs om het kortingspercentage te kunnen weergeven. Kort voor black friday zullen de meeste winkels dan ook eerst de prijs verhogen naar de adviesprijs om hierna een zo groot mogelijke korting te kunnen geven. Een black friday korting boven op een reguliere korting is niet mogelijk. Anders worden de producten onder de inkoopprijs verkocht. Toch is het wel aantrekkelijk om te wachten tot het jaarlijkse kortings event, aangezien de korting vaak hoger is dan wat je normaal ontvangt.

Binnen en buitenland

De grootste black friday gekt vind je in Amerika. Hier is het event ook ooit ontstaan. In Nederland wordt het wel steeds groter, maar zal nooit de gekte bereiken zoals je deze in Amerika zult vinden. Naast Nederland doen ook andere landen mee. Zo vind je Apple airpods black friday aanbiedingen ook in Duitsland. Soms zijn deze kortingen nog net iets hoger dan in Nederland. Niet alleen tijdens Black friday 2021 kun je online over de grens gaan kijken. Het hele jaar door vind je hier Airpods voor een lagere prijs. Het kan alleen iets langer duren, voordat je je bestelling in huis hebt. Wanneer je dit ervoor over hebt koop je Airpods voor de laagste prijs.

Apple Airpods black friday winkels

Veel winkels zullen ook in 2021 meedoen aan deze kortingsactie. Winkels zoals Bol, Coolblue, Media Markt en BCC bieden jaarlijks verschillende kortingen aan in dezelfde periode. Vaak worden de prijzen ook nog verder bijgesteld aan de hand van de concurrent. Bij alle winkels geldt wel een beperkte voorraad en Op=Op. Wacht daarom niet te lang met je bestelling, want voor je het weet is de aanbieding uitverkocht.

Praktische informatie Black Friday 2021

Datum: Vrijdag 26 november 2021
Tijden: 00:00 t/m 23:59
Regels: Beperkte voorraad, Op=Op
Deelnemende winkels (wordt verder aangevuld):

  • Coolblue
  • Bol.com
  • Media Markt
  • BCC
  • Expert
  • Amac
  • Amazon

Verzending: Door de grote drukte kan het voorkomen dat de verzending langer duurt dan je normaal gewend bent.