Scroll Top

Blog

Rolfstone nova sport verpakking

Nova Sport: De draadloze oordopjes van Rolfstone

Muziek tijdens een work-out is altijd fijn, maar het gezwaai van het kabeltje van de oordopjes kan behoorlijk irriteren. Er zijn al vele draadloze oordopjes op de markt, maar hierin zit veel kwaliteitsverschil en daarbij zijn ze niet allemaal geschikt voor tijdens een intensieve training. De Nova sport oordopjes van Rolfstone zijn speciaal ontwikkeld voor tijdens het sporten en zorgen dus voor een optimaal draagcomfort tijdens een work-out.

Airpods 2 misschien in het zwart

Airpods 2 misschien in het zwart

We wachten nu al een behoorlijke tijd op de opvolger van de eerste generatie Apple Airpods. De eerste Airpods verschenen in september 2016 op de markt en sindsdien een gadget die dagelijks gebruikt wordt door veel mensen. Toch heeft de eerste generatie een aantal schoonheidsfoutjes die hopelijk bij de Aripods 2 worden verbeterd. Naast de verbeteringen worden de draadloze oordopjes ook verwacht in het zwart.

apple headphone apple airpods

Gerucht: Apple headphones in 2019

De apple airpods gaan nu al dik 2 jaar mee en we wachten met smart op de tweede versie. Waarschijnlijk worden de apple airpods 2 in 2019 onthuld en is het wachten op de AirPower producten die de tweede serie airpods draadloos moet gaan opladen. Ondertussen duiken er ook steeds meer geruchten op omtrent een eigen headphone van Apple. Naast de airpods komt Apple waarschijnlijk ook in 2019 met een eigen koptelefoon.

earhoox apple airpods

4 Coole Airpods Gadgets

De Apple Airpods zijn nu een aantal jaren op de markt en de meningen over de oordopjes zijn nogal verdeeld. De een vindt ze prachtig en de ander heeft er helemaal niks mee. De meest kritische reacties zijn vanwege het design van de airpods en het draagcomfort in je oor. Gelukkig zijn er tegenwoordig een aantal hele coole gadgets beschikbaar die de apple airpods beter maken en jou misschien overtuigen om ze toch aan te schaffen.

haal meer uit je airpods apple airpods

Haal het meeste uit je Airpods

De airpods van Apple zijn natuurlijk fantastisch om je favoriete muziek mee te luisteren, maar de oordoppen kunnen meer. Zo kun je je persoonlijke assistente Siri opdrachten geven of je vrienden bellen wanneer je hier behoefte aan hebt. De oordoppen zijn handig in gebruik en zitten perfect in je oor. Naast de functies die voor zich spreken kun je nog veel meer halen uit je airpods.

apple airpods redenen

3 andere redenen waarom je Airpods moet kopen

De draadloze oordopjes van Apple zijn het afgelopen jaar enorm populair geworden. Steeds meer mensen zie je lopen met de witte snoerloze pods. Dit is ook niet gek, want de apple airpods zijn fantastisch in gebruik en zitten erg comfortabel. Naast de te gekke features hebben de pods nog meer redenen om ze aan te schaffen die weinig te maken hebben met het gebruik.