Scroll Top

Airpods 2 misschien in het zwart

Airpods 2 misschien in het zwart

We wachten nu al een behoorlijke tijd op de opvolger van de eerste generatie Apple Airpods. De eerste Airpods verschenen in september 2016 op de markt en sindsdien een gadget die dagelijks gebruikt wordt door veel mensen. Toch heeft de eerste generatie een aantal schoonheidsfoutjes die hopelijk bij de Aripods 2 worden verbeterd. Naast de verbeteringen worden de draadloze oordopjes ook verwacht in het zwart.  

Andere coating voor betere grip

Sommige mensen klagen erover dat de oordopjes eenvoudig uit hun oor vallen. Apple lijkt hier druk aan te werken en gaat door middel van een speciale coating dit probleem waarschijnlijk verbeteren. Vooral bij platte kleine oren kan het wel eens gebeuren dat de Apple Airpods niet helemaal lekker blijven zitten. De huidige Airpods zijn gemaakt van glimmend wit plastic, de Airpods 2 krijgen waarschijnlijk een matte afwerking waardoor ze betere grip hebben. De matte afwerking wordt ook al gebruikt bij de nieuwe pencil en deze heeft inderdaad meer grip in vergelijking met zijn voorganger.

Apple Airpods in het zwart

Een niet echt voor de hand liggende wijziging is dat de nieuwe draadloze oordopjes misschien wel in het zwart op de markt komen. Toch is het niet gek dat Apple zwarte Airpods gaat produceren. Apple grijpt tegenwoordig wel vaker naar een donker alternatief. Zo is de Imac ook verkrijgbaar in een donkere kleur en kun je de iOS van je Iphone ook aanpassen naar de “dark mode”.

Aanpassingen in de binnenkant

Nu de release van de Airpods 2 (waarschijnlijk) nabij is, komen er ook steeds meer geruchten. De Airpods 2 hebben een beter geluid, worden voorzien van de nieuwste bluetooth technologie en helpen jou met je gezondheid. Zo zullen ze waarschijnlijk worden voorzien van een hartslagmeter. Het blijven geruchten, maar Apple bouwt wel steeds vaker gezondheidsfuncties in haar producten. Het zou ons dan ook niet verbazen dat dit werkelijk gaat gebeuren.

Release Airpods 2

Wanneer jij de eerste generatie Airpods al sinds de release in je bezit hebt gaan deze niet meer zo lang mee dan voorheen. De accuduur neemt in de loop van de tijd af en het wordt nu echt tijd dat Apple komt met de release van de tweede generatie. De verwachting is dat dit in de lente van 2019 gebeurt, tegelijk met de Airpower-oplaadmat. Door de vertraging in de productie van de oplaadmat hebben ook de Airpods 2 een vertraging opgelopen. De volgende serie Airpods kunnen waarschijnlijk alleen nog draadloos worden opgeladen. 

Airpods 1 niet meer leverbaar

niet leverbaar apple airpods bolWanneer wij het internet afstruinen zien we dat er veel winkels geen voorraad meer hebben en dat de Airpods niet meer leverbaar zijn. Dit kan er op duiden dat de tweede generatie onderweg is en de voorraad bij diverse winkels wordt afgebouwd. We zien ook steeds vaker, bij winkels die nog wel een voorraadje hebben, dat de Airpods worden afgeprijsd. Wanneer jij dus niet wilt wachten op de Airpods 2, dan is dit het moment om een setje Airpods te kopen.

Een opmerking achterlaten