Scroll Top

Gerucht: Apple headphones in 2019

apple headphone apple airpods

De apple airpods gaan nu al dik 2 jaar mee en we wachten met smart op de tweede versie. Waarschijnlijk worden de apple airpods 2 in 2019 onthuld en is het wachten op de AirPower producten die de tweede serie airpods draadloos moet gaan opladen. Ondertussen duiken er ook steeds meer geruchten op omtrent een eigen headphone van Apple. Naast de airpods komt Apple waarschijnlijk ook in 2019 met een eigen koptelefoon.

Apple headphones verwachtingen

Doordat we de afgelopen jaren behoorlijk verwend zijn met nieuwe gadgets van Apple liggen ook de verwachtingen hoog bij de Apple headphones. Volgens diverse bronnen betreft het een draadloze “over-ear” headphone. Een koptelefoon die dus over je oor valt en daardoor beter afsluit. Door slimme technologie die Apple hierop toepast is het straks waarschijnlijk niet meer noodzakelijk om de linker oorschelp ook daadwerkelijk over je linker oor te dragen. De koptelefoon zou zelf moeten ontdekken hoe hij gedragen wordt en zal hierop het stereo geluid aanpassen. Volgens een patent wat Apple heeft aangevraagd wordt dit mogelijk gemaakt door de 10 microfoons die aanwezig zullen zijn in de headphone. Elke oorschelp beschikt over 5 microfoons die zelf uitvindt op welke oor hij geplaatst is.

apple headphone patent airpods

Deze 10 microfoons registreren niet alleen hoe jij de Apple headphone draagt, maar zullen ook zorgen voor perfecte noise cancelling en betere filtering van je stem. Dit laatste is vooral interessant wanneer jij de headphone wilt gebruiken om Siri aan te sturen of veel wilt bellen met je Apple headphone. De microfoons pakken namelijk alle achtergrondgeluiden op en filteren deze weg op een slimme manier weg. We kennen deze technologie al van de Apple homepod en wordt “ruisbundelvorming” genoemd.

Release waarschijnlijk in 2019

Net als de Airpods 2 wordt de splinternieuwe Apple headphone waarschijnlijk ook in 2019 op de markt gebracht. Volgens geruchten zal dit gebeuren tijdens het jaarlijkse Apple event in september. We hopen natuurlijk dat de nieuwe Apple Airpods een half jaar eerder aan de beurt is. Met de Apple headphone wordt er weer een nieuw product toegevoegd aan de audio serie en volgens bronnen zal dit niet het laatste product zijn in deze serie.

Een opmerking achterlaten