Scroll Top

3 andere redenen waarom je Airpods moet kopen

apple airpods redenen

De draadloze oordopjes van Apple zijn het afgelopen jaar enorm populair geworden. Steeds meer mensen zie je lopen met de witte snoerloze pods. Dit is ook niet gek, want de apple airpods zijn fantastisch in gebruik en zitten erg comfortabel. Naast de te gekke features hebben de pods nog meer redenen om ze aan te schaffen die weinig te maken hebben met het gebruik. Wij hebben 3 andere redenen op een rij gezet, waarom jij binnenkort met Airpods over straat moet lopen.

Met de tijd mee

Stilstaan is achteruitgaan; is een vaak genoemde uitspraak, zeker als we kijken naar elektronische producten. Met het kopen van Airpods ga je helemaal met de tijd mee en zijn bedrade oordoppen of headphone verleden tijd. Communicatie via bluetooth is helemaal van nu. Wees een voorloper en lach al je vrienden uit die nog met een bedraad setje oordoppen of ouderwetse koptelefoon komen aanzetten.

Wit is hip!

Net als de earpods zijn de Apple Airpods wit van kleur. Wit is een hippe kleur die staat bij alle gezichten. Met het dragen van Airpods verbeter je de uitstraling van jouw gezicht. Mensen zullen je op een andere manier benaderen en nemen jou vaker serieus. Zo zie je maar dat Apple Airpods niet alleen goed zijn voor je eigen stemming, maar ook voor de mensen om jou heen. Word een hippe vent of meid met het aanschaffen van Airpods.

Spraakgestuurd is wel zo makkelijk

Je favoriete muziek afspelen, je moeder bellen of een bericht beantwoorden doe je natuurlijk met behulp van je personal assistent Siri. Na de introductie van Siri was iedereen wat sceptisch, maar tegenwoordig wordt de persoonlijke assistente steeds vaker ingezet. Een tikje op je Airpods activeert Siri en ze is klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Als jij bijvoorbeeld onderweg bent naar de trein en wilt weten hoe laat deze vertrekt kun je dit vragen aan Siri zonder je telefoon te hoeven aanraken. Dit is natuurlijk wel erg stoer! Over straat lopen als een hip iemand, met draadloze witte oordopjes en je laten helpen door Siri.

Een opmerking achterlaten