Scroll Top

4 Coole Airpods Gadgets

earhoox apple airpods

De Apple Airpods zijn nu een aantal jaren op de markt en de meningen over de oordopjes zijn nogal verdeeld. De een vindt ze prachtig en de ander heeft er helemaal niks mee. De meest kritische reacties zijn vanwege het design van de airpods en het draagcomfort in je oor. Gelukkig zijn er tegenwoordig een aantal hele coole gadgets beschikbaar die de apple airpods beter maken en jou misschien overtuigen om ze toch aan te schaffen.

Earhoox verhoogt het draagcomfort

earhoox apple airpodsDoordat de airpods volledig draadloos zijn is de kans aanwezig dat je ze onderweg verliest. Dit geldt zeker als de oordopjes niet perfect aansluiten in je oor. Om dit probleem simpel op te lossen kun je Earhoox kopen. Deze siliconen oorclips plaats je om de airpods en steek je daarna in je oren. Nu kun je er zeker van zijn dat de airpods nooit meer zullen uitvallen. Zeker bij het sporten is dit een aan te raden accessoire, want bij alle gekke bewegingen zullen de pods perfect blijven zitten. Naast het gebruik bij apple airpods kun je de Earhoox ook gebruiken bij de standaard Earpods die je geleverd krijgt bij je iPhone. De Earhoox worden standaard geleverd met 2 setjes. In de verpakking vind je een setje met een kleine ronding en een wat grotere. Een nadeel van de Earhoox is dat je ze weer moet verwijderen als de draadloze apple pods opgeladen moet worden. Apple Airpods + Earhoox passen namelijk niet in de oplaad case.

Trendy oplaadstation van Elago

airpods standaardVoor alle apple producten zijn er tegenwoordig wel accessoires te vinden waar jij het product in kunt plaatsen. Zo heb je diverse iPhone en Ipad standaards, een standaard voor je apple watch en grote varianten waar jij al jouw apple producten in kunt plaatsen. Ook voor de airpods zijn er leuke standaards te vinden. Een standaard die voordelig is, er goed uitziet en die je airpods oplaad is die van Elago. Deze gadget is gemaakt van siliconen en is verkrijgbaar in 3 kleuren. Het moderne design en de uitsparing aan de onderkant voor de oplaadkabel maakt dit een coole gadget voor je airpods.

Waterdichte beschermhoes van Catalyst

catalyst airpods hoesMet een prijs rond de 150 euro zijn airpods een prijzig setje oordoppen. Het is daarom belangrijk om ze goed te beschermen. Dit kun je doen met behulp van de Catalyst 360 graden beschermhoes. De bescherming is (wederom) gemaakt van siliconen en schuif je eenvoudig om de oplaad case van de Apple Airpods. De hoes van Catalyst sluit strak aan en heeft daarom aan de bovenkant een opening. Aan de onderkant vind je een afdekrubber die je aan de kant kunt schuiven. Hieronder zit namelijk een opening voor het aansluiten van de lightning kabel. De Catalyst airpods hoezen zijn getest op waterdichtheid en hebben een IP67 certificaat. Dit houdt in dat de hoes tot 1 meter diepte waterdicht is. Als extraatje ontvang je er een karabijnhaak bij die je kunt gebruiken in combinatie met de Catalyst beschermhoes.

Met AirBuddy verlies je nooit meer je Airpods

airbuddy airpods

Het lijkt misschien wat raar om je apple airpods weer te voorzien van een draad, maar deze simpele gadget kan in veel gevallen erg gemakkelijk zijn. Door het koppelen van een draad kan je de pods eenvoudig in en uit doen, zonder ze elke keer te moeten opbergen. Maar AirBuddy kan meer. Zo zitten er ook rubbers bij die je om de luidspreker van de oordoppen kunt doen. Hierdoor sluiten de pods net iets beter af en neemt de kwaliteit van het geluid iets toe. De handige organiser die je erbij krijgt is voor het oprollen van de draad en het opbergen van de rubbers. Tevens kun je de organizer bevestigen aan de oplaad case van de airpods, zo heb je altijd alles bij elkaar.

Opmerkingen (1)

Technologie.nl

De oplaad station is zeker een handige gadget! Is de oplaadsnelheid een beetje te doen?

Groetjes,
Joost

Een opmerking achterlaten