Scroll Top

4 voordelen van Apple Airpods

voordelen apple airpods

De apple airpods winnen de laatste tijd aardig aan populariteit en dat is ook niet gek. De draadloze oordoppen van Apple zijn immers prachtig om te dragen en kennen een aantal hele leuke voordelen als je ze vergelijkt met andere draadloze oordopjes. Wij hebben 5 voordelen op een rijtje gezet, zo weet je gelijk waarom jij apple airpods kopen moet. 

Stembediening met Siri

Siri kennen we natuurlijk al van onze iPhone en is ieder Apple gebruiker zijn persoonlijke assistente. Door het gebruik van Siri met je Airpods hoef je niet meer naar je iPhone te grijpen als je een vraag wilt stellen of een opdracht wilt geven. Door een tikje te geven op je Airpod is Siri klaar om je tot dienst te zijn. De Apple stembediening werkt alleen in combinatie met de Apple Airpods en niet met andere draadloze pods.

Oplaadbare case

Alle Apple Airpods worden geleverd in een glanzend witte case. In de case kun je de airpods plaatsen en meenemen. Zodra jij de pods hebt geplaatst worden deze automatisch opgeladen. De case is namelijk ook een soort van externe batterij. De Apple Airpods case is dus meer dan alleen een beschermdoos. De case is je oplaadstation en een externe batterij om de airpods weer op te laden als er geen stopcontact in de buurt is.

Zoek en vind

Zoals we van Apple gewend zijn werken alle producten erg goed samen. Eenmaal je producten geregistreerd in jouw iCloud account ben je klaar om ze met elkaar te laten “communiceren”. Deze functie is erg handig als je een keer je Airpods kwijt raakt of vergeten bent waar je ze hebt neergelegd. Met bijvoorbeeld je Iphone of Mac kun je dan eenvoudig je draadloze pods opsporen. Mocht je verbinding hebben met de oordoppen, dan kun je een toon laten afspelen op de locatie te bepalen. Super handig!

Subliem geluid!

Als je een Apple product in huis haalt weet je zeker dat je een kwalitatief product gekocht hebt. Dit geldt ook voor de Apple Airpods. Alle te gekke functies zijn natuurlijk prachtig, maar waar het echt om draait is het geluid. Deze is, net als bij de earpods, fantastisch. Alle tonen komen goed tot hun recht en geven je een prachtig zuiver geluid. De omgevingsgeluiden worden goed weggefilterd en zo geniet je optimaal van je favoriete muziek. 

Een opmerking achterlaten